Webdesign

Online vertegenwoordigd zijn is een must voor elk bedrijf, of het nu een kleine zelfstandig is of een bedrijf met 100e werknemers. Onze core business is dan ook u hierbij helpen.

Website

Wij ontwerpen voor u een website die u en uw bedrijf een gezicht geeft op het internet met bijzondere aandacht voor een gebruiksvriendelijke layout en een duidelijke informatiearchitectuur zodat u duidelijk kan communiceren naar uw (toekomstige) klanten en zij op hun beurt snel de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Dit alles natuurlijk in een design waardoor uw website er onmiddellijk uitspringt.

Content Managment

Tegenwoordig is een website ook veel meer dan louter een passief communicatie middel. De moderne surfer verwacht interactie, als bedrijf kan u hierop inspelen om zo een rechtstreekse band opbouwen met uw klanten. Wij kunnen u hierin helpen daar alle mogelijk tools voor u ter beschikking te stellen, content management systemen (Drupal,...), multimedia toepassingen en toepassingen die ervoor zorgen dat gebruikers de interactie met uw bedrijf aangaan (fora, polls, documenten beheer, aanvraag formulieren, …). Dit alles werken wij uit op maat van uw bedrijf.

Zoekmachine

U wilt natuurlijk dat uw klanten uw website ook vinden. Wij zorgen ervoor dat uw website zo optimaal mogelijk is opgebouwd zodat hij snel kan gevonden worden via de populairste zoekmachines. Dit kan gaan van enkele simpele ingrepen tot gerichte campagnes om uw website altijd bij de eerste resultaten te tonen.

Social media

De manier om nieuwe klanten aan te trekken online is aanwezig zijn op websites als Facebook, Twitter, ... . Wij kunnen u helpen bij uw eerste stappen in deze wereld.